torsdag den 7. maj 2015

Oreo CreamCheese Cookies

Jeg lavede disse creamcheese Oreo småkager i sidste uge og de smagte helt fantastisk. Så nu bliver opskriften lige delt.

Til at lave 15 småkager skal du bruge:
- 130g hvedemel
- 170g sukker
- 130g Philedelphia original
- 115g blødt smør
- 8-10 knuste Oreo småkager.
- evt lidt frugtfarve til at pifte dem op

Sådan gør du:
- Pisk smør, Philedelphia og sukker sammen i en skål indtil det er lyst, hvidt og luftigt..
- Kom melet i lidt ad gangen..
- Hvis der skal farve i, er det nu. Mix godt bagefter..
- Kom de knuste Oreo's i skålen og rør dem forsigtigt ind i dejen.
- Kom husfilm over skålen og stil dejen i køleskabet i en 45 mins tid
- forvarm ovnen til 175C alm.
- Lav 15 bolde af dejen og læg dem på 2 bageplader. De flyder lidt ud så sørg for at der er plads nok omkring dem.
- Bag indtil de er gyldne i kanten.
- Lad dem køle af i 20-30 min. De bliver bløde og meget lækre

Enjoy!



I made these CreamCheese Cookies and they were amazing. Pink and very tasty!